Havrebaguetter

Detta är en variant på de morotsbaguetter som finns i boken Glutenfritt – gott och enkelt. Här används havre istället för morötter i brödet. Mjölk används […]

Läs vidare

Örtiga småbröd

Ett enkelt men smakrikt bröd som gör sig fint till en god soppa eller som kuvertbröd till en trevlig middag. Forma gärna bröden med avsmalnande ändar […]

Läs vidare

Kaffegifflar

Gofika med glutenfria kaffegifflar med recept från Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson. Ingredienser kaffegifflar: 25 g jäst 75 g smör eller margarin 2 1/2 dl mjölk 1 msk fiberHUSK® […]

Läs vidare

Hälsobröd

Linfrön, solrosfrön och russin skapar tillsammans med fiberHUSK® ett gott och saftig glutenfritt bröd. Ingredienser hälsobröd: 1 limpa eller ca 10 bullar 25 g (1/2 paket) […]

Läs vidare

Havrelimpa

En saftig och smakrik havrelimpa. Detta bröd är enkelt att göra och behöver bara jäsa i 30 min innan den ska in i ugnen. Ingredienser havrelimpa: […]

Läs vidare