Bak- och Chokladfestivalen 2017

3 dagar kvar! På torsdag 12 oktober drar årets Bak- och Chokladfestival igång. En fyradagars mässa, 12-15 oktober, som arrangeras av Stockholmsmässan i Älvsjö. Kommer du?

”Bak- och Chokladfestivalen är Nordens godaste mötesplats! Festivalen handlar om kvalité och njutning för bröd- och chokladälskare, även i kombination med dryck. Här samlas cirka 90 utställare, 40 000 besökare och 240 pressrepresentanter.”

En nyhet för i år är att det kommer att finnas ett så kallat Celiakitorg. Detta blir en enskild plattform endast för celiaki. Här kommer det finnas möjlighet för företag och privatpersoner att öka kunskapen om celiaki. Ett tillfälle att visa upp möjligheterna istället för att fastna i de problem som kan uppstå för den som bär på sjukdomen celiaki. Vi på Lindroos kommer att vara på plats vid Celiakitorget med två av våra produkter FiberHUSK® och Xantangummi.

Mässans öppettider är enligt följande:

Torsdag 12 okt 11.00-19.00
Fredag 13 okt 10.00-18.00
Lördag 14 okt 10.00-18.00
Söndag 15 okt 10.00-17.00

Utöver en monter på Celiakitorget kommer vi förstås att ha en monter fylld med Zotter choklad. Du kommer få chans att provsmaka denna fantastiska Ekologiska, Fairtrade och Bean to Bar-choklad och sedan kan du köpa med dina favoriter hem. Kom och besök oss och ställ frågor! Under mässan arrangeras en mängd aktiviteter så som att Årets Konditor ska utses, du kan lära dig att baka glutenfria havrefrallor med Anneli Andersson, smakprovning med kakaoodlaren Duane Dove eller så kan du gå en pralinskola.

Du hittar oss på Celiakitorget i monter B04:87 samt i monter B04:47 (Zotter Choklad).

Hjärtligt Välkommen!

 

9 oktober 2017