I år firar vi FiberHUSK® 20 år!

1995 började vi sälja FiberHUSK® för glutenfri bakning. Sedan dess har många upptäckt de positiva fördelarna som FiberHUSK® har.

Vi upptäckte tillsammans med dietister att FiberHUSK® gjorde en otroligt stor skillnad för ett bättre bakresultat vid glutenfri bakning.

En av de första receptböckerna för glutenfri bakning där FiberHUSK® användes skrevs av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson och gavs ut av ICA-förlaget. Sedan dess har många receptböcker getts ut där FiberHUSK® används väldigt ofta.

Garanterat glutenfritt.

FiberHUSK® är garanterat och naturligt glutenfritt. Fungerar bra både vid bakning med vete-stärkelsemjöl och naturligt glutenfria mjölsorter.

Äggfritt. FiberHUSK® ersätter även funktionen av ägg i vissa recept, t.ex sockerkaka.

LCHF – bakning och matlagning med lite kolhydrater. Här har FiberHUSK® visat sig ha mycket positiva egenskaper att få recept att fungera. FiberHUSK® innehåller inte några kolhydrater.

Läs mer om hur FiberHUSK® fungerar och ta del av recept.