Läcker vardagsmat utan gluten och mjölk

På onsdag den 25 mars är det release-party för en ny kokbok för naturligt gluten- och mjölkfria recept av Mekto Ganic.

Fler och fler i Sverige blir känsliga mot gluten. Nu kommer kokboken med naturligt glutenfria ingredienser med recept som är goda, inspirerande, nyttiga och enkla att laga. Alla med mjölkfria alternativ.

Några kapitel ur boken:

BAS- OCH SMÅRECEPT:

Pesto, chilimajonäs, kikärtsröra, bönröra, cashewkräm, vitlöksdipp, valnötspaté…

SOPPOR & GRYTOR:

Laxsoppa, Lammgryta, Krämig brödgryta, Keralasoppa, Linsgryta med frökex…

PASTA: Spenatlasagne,

Lasagne al forno, Frutti di mare, Sötpotatis- och rödbetsnudlar, Gnocchi alla carbonara…

PAJER & PIROGER:

Smulpaj från medelhavet, Montenegrinska köttpiroger, Sheperdspaj, Nötpaj…

HAMBURGARE, BIFFAR & MOUSSAKA:

Kyckling- och rårisbiffar, Fyllda paprikor, Grekisk mousakka, Cevape

PIZZA & ANNAT GOTT:

Tunnbrödsrullar, Pitabröd med falafel, Smörgåsbakelse, Quinoamuffins, Pizza Milano…
Sallader Nudelsallad med grape, Söt bovetesallad, Taboullleh, Sötpotatissallad…

Boken innehåller även fakta om råvaror och redskap samt vad det innebär att äta utan gluten.

Vi på LiNDROOS samarbetar med författaren Mekto Ganic och kan varmt rekommendera boken.

För mer info och beställning: www.ordalag.se eller bokus.com