Julchoklad 2017

Julen närmar sig och Zotter har choklad som passar lite extra bra till denna högtid. Många handgjorda bitar med kryddor som får dig att längta till julafton.

Marsipan-angelMarzipan Angel – Mandelnougat och marsipan

Mjölkchoklad med 50% kakao fylld med en mjuk mandelnougat från färskt rostade mandlar. En hint av vit choklad ovanpå ett lager av marsipan.

jul chokladHeavenly Delight – Butter Caramel

En favorit i julförpackning. En ljus smörkaramellkola med krispiga karamellbitar som omges av ett lager ljus mjölkchoklad. Julens storsäljare!


For-angelsFor Angels

Flera lager av ljus mandelnougat och mörk hasselnötsnougat, toppad med krispiga hasselnötter. Insvept i mörk mjölkchoklad, 60%. Samma innehåll som Nougat Variation.

Christmas Nuts, vegan

Hasselnötsnougat gjord på rostade hasselnötter och kakaosmör, toppad med krispiga hasselnötsbitar, vanilj och kanel. Omsvept av ett lager mörk choklad 70%.


Merry-christmasMerry Christmas

En otroligt fin julförpackning med innehåll av kryddig marsipan, hasselnougat och kanel. Insvept i mörk mjölkchoklad. En perfekt julklapp att ge bort till någon du tycker om.

Jingle Bells Rock, vegan

En nyhet i sortimentet är denna vegan vänliga julchoklad fylld med marsipan och rött vin. En ljus choklad med sojaganache sveper om de två lagren med mandelmarsipan och rött vin från sluttningarna i Österrike.


Holy-night-burning-brightHoly Night – Burning Bright

En choklad med den juliga mandeln. En hemmagjord mandelnougat med rostade karamelliserade mandlar insvept i en mörk mjölkchoklad, 50%.

Happy New Year (Marc de Champagne)

Fira in det nya året med pompa och ståt. Bjud dina vänner på champagne i form av en mörk chokladbit med Marc de Champagne-ganache. Happy New Year!


two-angelsTwo Angels

En magiskt fin förpackning som döljer två olika chokladbitar. En med hemgjord hasselnötsnougat med rostade hasselnötter gjord på mjölkchoklad, 50%, och den andra gjord på mörkare mjölkchoklad, 50%, från Ecuador.

ChristmasMagic-chokladChristmas Magic

En av årets nyheter. Två bitar i en, Belize Special 72% och en bit Dark Cuvée med Nibs 70%. Vegan.


 

julgransdekoration-darkTree Decoration – Dark Chocolate

Choklad-dekoration till julgranen. I varje förpackning finns 15 stycken chokladbitar, färdiga att hängas upp i julgranen. Varje förpackning innehåller tre olika smaker med fem stycken av varje. Mörk choklad.

Julgransdekoration-veganTree Decoration – Vegan

Choklad-dekoration till julgranen. I varje förpackning finns 15 stycken chokladbitar, färdiga att hängas upp i julgranen. Varje förpackning innehåller tre olika smaker med fem stycken av varje. Vegan.


Kalender – Drickchoklad

En chokladdrink om dagen att avnjuta hela vägen fram till julafton. Bakom luckorna döljer sig 24 bitar med 18 olika smaker med allt från honung, kanel och mjölkchoklad.

julkalender-nashis-veganKalender – Nashis Vegan

En underbart fint, vegansk, chokladkalender med ett motiv av en ängel som pryder de 24 chokladbitarna. Innehåller bitar med upp till 100% kakao ner till ljusår alternativ.


adventskalander-nashis1Kalender – Nashis 1

En storslagen adventskalander med massor av glädje. Små nashis med mjölkchoklad, kokos, mörk choklad, karamell och många fler spännande smaker. Dessutom en 25:e lucka med smaker för de vuxna i familjen.

barn-chokladkalenderKalender Mitzi Blue – Barn

Adventskalendern för barn med 24 härliga chokladbitar. Små Mitzi Blue ligger redo att avnjutas och kommer i flera spännande smaker. Nougatfyllningar, mjölkchoklad, vit choklad och fruktiga smaker som jordgubb och hallon. I lucka 24 väntar sedan en stor Mitzi Blue som gör julafton lite bättre än alla andra dagar.