Julchoklad 2017

Julen närmar sig och Zotter har choklad som passar lite extra bra till denna högtid. Många handgjorda bitar med kryddor som får dig att längta till julafton.

Marsipan-angelMarzipan Angel – Amaretto Marsipan

Marsipan indränkt i Amaretto (Italiensk likör) på ett skikt av mandel-nougat. Täckt med mörk mjölkchoklad 60%.

Heavenly-delightHeavenly Delight – Butter Caramel

En favorit i julförpackning. En ljus smörkaramellkola med krispiga karamellbitar som omges av ett lager ljus mjölkchoklad.


For-angelsFor Angels

Flera lager av ljus mandelnougat och mörk hasselnötsnougat, toppad med krispiga hasselnötter. Insvept i mörk mjölkchoklad, 60%. Samma innehåll som Nougat Variation.

Spiced-marzipan-cinnamonKryddig marsipan, hasselnougat + kanel

Inuti ett lager av mjölkchoklad finns en ljuvlig fyllning med kryddig marsipan och hasselnötsnougat som tillsammans med kanel tillför en känsla av jul. En riktigt god julchoklad. Samma innehåll som Merry Christmas.


Merry-christmasMerry Christmas

En otroligt fin julförpackning med innehåll av kryddig marsipan, hasselnougat och kanel. Insvept i mörk mjölkchoklad. En perfekt julklapp att ge bort till någon du tycker om.

Kanel-apple-honungÄpple, kanel och honung

Torkade äppelbitar inbäddade i honungskaramell med ett lager av vitchoklad med kanel. Omsvept med ett lager av mjölkchoklad.


Mulled-wineMulled Wine

Glögg-choklad. En chokladganache med juliga kryddor och Österrikiskt vin. Täckt med gräddig mjölkchoklad.

Holy-night-burning-brightHoly Night – Burning Bright

En choklad med den juliga mandeln. En hemmagjord mandelnougat med rostade karamelliserade mandlar insvept i en mörk mjölkchoklad, 50%.


GreetingsfromSanta

Greetings from Santa (Marc de Champagne)

Jultomten hälsar God Jul med klass. En mörk champagnechoklad till alla vuxna kommer garanterat att få dig i julstämning.

Crackling-ChristmasCrackling Christmas

Torkade äppelbitar i honungskaramell tillsammans med ett lager vit choklad smaksatt med kanel.


Chocolate-bestEmployeeFor the Best Employee in the World

En perfekt gåva till företagets anställda. Hemgjord mandelnougat med karamelliserade nötter och rostade bitar av mandel insvepta i en spännande glögg-ganache. Täckt med mjölkchoklad.

HappyNewYear_handscoopedHappy New Year (Marc de Champagne)

Fira in det nya året med pompa och ståt. Bjud dina vänner på champagne i form av en mörk chokladbit med Marc de Champagne-ganache. Happy New Year!


two-angelsTwo Angels

En magiskt fin förpackning som döljer två olika chokladbitar. En med hemgjord hasselnötsnougat med rostade hasselnötter gjord på mjölkchoklad, 50%, och den andra gjord på mörkare mjölkchoklad, 50%, från Ecuador.

ChristmasMagic-chokladChristmas Magic

En av årets nyheter. Två bitar i en, Belize Special 72% och en bit Dark Cuvée med Nibs 70%. Vegan.


White-angelWhite Angel

Vit choklad, som en klubba, till både barn och vuxna i jul. Julförpackning som får oss att längta lite extra efter julens härliga dagar.

julgransdekoration-darkTree Decoration – Dark Chocolate

Choklad-dekoration till julgranen. I varje förpackning finns 15 stycken chokladbitar, färdiga att hängas upp i julgranen. Varje förpackning innehåller tre olika smaker med fem stycken av varje. Mörk choklad.


julgransdekoration-mjolkchokladTree Decoration – Milk Chocolate

Choklad-dekoration till julgranen. I varje förpackning finns 15 stycken chokladbitar, färdiga att hängas upp i julgranen. Varje förpackning innehåller tre olika smaker med fem stycken av varje. Mjölkchoklad.

Julgransdekoration-veganTree Decoration – Vegan

Choklad-dekoration till julgranen. I varje förpackning finns 15 stycken chokladbitar, färdiga att hängas upp i julgranen. Varje förpackning innehåller tre olika smaker med fem stycken av varje. Vegan.


chokladkalenderKalender – Nashis 2

En överraskning om dagen med Nashis adventskalender. Fylld med olika smaker från Zotters smakverkstad. Allt från mörk choklad till mjölkchoklad, fruktiga alternativ och julsmaker som pepparkaka. Adventskalendern står av sig själv och blir en snygg inredningsdetalj i köket eller vardagsrummet.

julkalender-nashis-veganKalender – Nashis Vegan

En underbart fint, vegansk, chokladkalender med ett motiv av en ängel som pryder de 24 chokladbitarna. Innehåller bitar med upp till 100% kakao ner till ljusår alternativ.


adventskalander-nashis1Kalender – Nashis 1

En storslagen adventskalander med massor av glädje. Små nashis med mjölkchoklad, kokos, mörk choklad, karamell och många fler spännande smaker. Dessutom en 25:e lucka med smaker för de vuxna i familjen.

barn-chokladkalenderKalender Mitzi Blue – Barn

Adventskalendern för barn med 24 härliga chokladbitar. Små Mitzi Blue ligger redo att avnjutas och kommer i flera spännande smaker. Nougatfyllningar, mjölkchoklad, vit choklad och fruktiga smaker som jordgubb och hallon. I lucka 24 väntar sedan en stor Mitzi Blue som gör julafton lite bättre än alla andra dagar.