Mitzi Blue

Vild, vågad och fri – Mitzi Blue har en unik design kryddad med en fantastisk smakupplevelse.

Ekologiskt, fairtrade - Mitzi Blue

Vem har bestämt att chokladkakor ska vara rektangulära?
De CD-skivsformade chokladbitarna Mitzi Blue är alla toppade med en Mini-Mitzi i mitten för att få fram det där lilla extra. Samtidigt som Zotter bryter trenden med en rund chokladkaka är förpackningen 100% miljövänlig.

Se nedan för aktuellt sortiment. 65 g.


Afrika

Denna Mitzi Blu innehåller fin mörk choklad från Madagaskar med 75 % kakao med russin doppade i chokladen. Toppad med en vit Mini Mitzi.

DarkSecrets
Dark Secrets

En mix av Latin Amerikanska kakaobönor.
En mörk 70 % choklad med en mjuk smak tillsammans med en Mini Mitzi, 80 %.
Vegan.


Mjolkchoklad
Heavenly Milk

Två olika sorters mjölkchoklad i samma bit. En högklassig 40 % och en lite mörkare 50 % mjölkchoklad. En ljuvlig Mitzi Blue med smak av kakao och sötma.

Chili
Hot Stuff

För dig som gillar när det hettar till! Mörk choklad med 70 % kakao med eldig chili och en Mini Mitzi av jordgubbschoklad kryddad med peppar.


mitzi
Jazz and Blues

Mörk, stark och en vild smak. En skiva med 80 % kakao med en liten Mitzi på 90 %. Strödd med krossade karamelliserade kakaobönor med smak av chili.
Vegan.


Coffee + Caramel

En delikat kaffeskiva gjord på färskt malna Fairtrade-kaffebönor från Zotterns egna rosteri. Toppad med en ljuvligt smältande bit av karamell.Mango + Wild Berries

Med en uppfriskande syrlig karaktär möter exotisk och fruktig mango den lilafärgade Mini Mitzi gjord på hallon och blåbär. Chokladens vackra färger kommer av bärens naturliga nyanser.


Milk + White Almonds

Krispig mjölkchoklad med ett kakaoinnehåll av 50 % med en Mini Mitzi av vit chokladskiva. Strödd med karamelliserade, knapriga mandelbitar.


Notmix
Nöt Mix

Hemgjord hasselnötsnougat kombinerad med mjölkchoklad och en Mini Mitzi av cashewnougat. Omringad av delikata rostade hasselnötter och valnötter.


Passion Fruit + Caramel

Fräsch och fruktig passionsfrukts-choklad toppad med söt och välsmakande karamellchoklad.Pepper-Mint

För mintchokladälskare kommer här denna fina mörka choklad med uppfriskande smak av mint. En skiva 70 % choklad med en Mini Mitzi gjord på 60 % kakao och grovt malen, kryddig  djungelpeppar som skördas i Periyar nationalpark, Kerala, Indien.
Vegan.

SkyOfLove
Sky of Love

En ren vit choklad med ett rött hallonhjärta, toppad med en rosa Mini Mitzi av jordgubbschoklad.White Rice + Gurkmeja

Vit choklad gjord på risdryck samt solroslecitin istället för sojalecitin. Toppad med en solgul skiva av gurkmeja med mild smak.
Vegan.

Leave a Reply