Havrebaguetter

Detta är en variant på de morotsbaguetter som finns i boken Glutenfritt – gott och enkelt. Här används havre istället för morötter i brödet. Mjölk används […]

Läs vidare

Örtiga småbröd

Ett enkelt men smakrikt bröd som gör sig fint till en god soppa eller som kuvertbröd till en trevlig middag. Forma gärna bröden med avsmalnande ändar […]

Läs vidare

Kaffegifflar

Glutenfria kaffegifflar Ingredienser kaffegifflar: 25 g jäst 75 g smör eller margarin 2 1/2 dl mjölk 1 msk fiberHUSK® 1/2 dl strösocker 1 krm salt 1 […]

Läs vidare

Hälsobröd

Linfrön, solrosfrön och russin skapar tillsammans med fiberHUSK® ett gott och saftig glutenfritt bröd. Ingredienser hälsobröd: 1 limpa eller ca 10 bullar 25 g (1/2 paket) […]

Läs vidare

Havrelimpa

Glutenfri, saftig och smakrik havrelimpa. Ingredienser havrelimpa: Ett bröd 25 j jäst 4 dl mjölk 1 msk fiberHUSK® 1 tsk salt 1 msk hel kummin 2 […]

Läs vidare