Julbröd, tekakor, med smak av jul Ingredienser: 25 g jäst 2 ½ dl fingervarmt vatten 1 ½ dl fingervarm glögg ½ dl honung eller sirap 4 […]
Glutenfria pepparkakor
Klassiska pepparkakor Ingredienser: ½ dl dadelsirap (se sid. 30) 4 msk kokosolja 1 dl vatten 3 dl bovetemjöl 1 tsk bakpulver 1 tsk xantangummi 1 tsk […]
Julbröd i långpanna
Julbröd med julmust och kryddor Ingredienser: 1/2 pkt röd jäst 33 cl julmust 2 dl vatten 2 msk olja (inte oliv) 1 msk EKO psyllium 1 […]
Saffransbullar
Saffransbullar Ingredienser: 25 g jäst 75 g smör eller margarin 2 dl mjölk 1/2 msk psyllium (pulveriserat) 1 dl kesella 1 förp (1/2 g) saffran 3/4 […]