Kardemummakaka

Kardemummakaka med mörk choklad Ingredienser: En form (ca 20 cm i diameter) 200 g mörk choklad 80-100%, gärna Zotter-couvertyr. 4 separerade ägg 50 g honung eller […]

Läs vidare

Bovetelimpa

Bovetelimpa Ett formbröd: 500 g kallt vatten (ca 5 ½ dl) 25 g färsk jäst 30 g honung (ca 1 ½ msk) 100 g majsmjöl (ca […]

Läs vidare

Pumpafrön

Rostade & Saltade ekologiska pumpafrön från Österrike. Toppa din sallad eller ät som de är – som ett mycket gott snacks-alternativ! Hela pumpafrön. Säljs i påsar […]

Läs vidare

Pepparkaksslime

Gör ditt eget slime med pepparkakssmak, både roligt och ätbart på samma gång. Vivi Wallin från fixasjälv.se visade i TV4 nyhetsmorgon hur du på enklaste sätt […]

Läs vidare