Bak & Chokladfestivalen 2014

Lyckad helg med choklad och bakning

Årets upplaga av Bak & Chokladfestivalen är över och vi pustar ut efter fyra intensiva dagar tillsammans med er på stockholmsmässan. LiNDROOS vill tacka alla som besökte våran monter och hoppas ni är nöjda med besöket.

Mässan började på torsdagen och det var fullt ös redan från början. Det var första gången vi på Lindroos var med på Bak & Chokladfestivalen och vi hade med oss både fiberHUSK® och Zotter choklad. Mässan delade hall med den stora Hem och Villamässan men det var i chokladgångarna som besökarna flockades.

Bak & Chokladfestivalen 2014

Många fick efter de här dagarna en ny chokladfavorit i Zotter choklad. Bland Zotters mäktiga sortiment finns det något som passar alla och det fick vi verkligen se under helgen. Det som många uppfattade som det svåraste under hela mässan var att välja ut vilka Zotterbitar som skulle få följa med hem just den här gången. Vi hoppas att chokladen smakar och för er som vill inhandla ännu mer eller prova andra smaker hittar ni alla våra återförsäljare här.

Mitt emot vår monter fanns Baklabbet där besökare fick anmäla sig och baka med proffsen. Surdegsexperten Sébastien Boudet, Roy Fares, Karin Moberg från FriendsOfAdam och receptsboksförfattarna Maria Blhom och Jessica Frej var några utav många som lockade baksugna besökare under helgen. Flera av dessa använde sig av fiberHUSK® och det är vi mycket stolta över. De flesta av våra besökare under helgen kände till fiberHUSK® och vi är glada över att så många använder och förenklar deras bakning varje dag. Vi delade ut hundratals nya receptfoldrar med inspiration till er och för er som vill hitta ännu fler recept kan ni kolla här på våran hemsida, kika i våra nyheter efter länkar till bra receptböcker eller besöka vår Facebook sida.

Stort tack till arrangörerna för Bak & Chokladfestivalen och till alla besökare som gjorde dessa dagar magiska. Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar efter helgen. Om två veckor är det dags igen då vi befinner oss på Uppsala Choklad & Kaffefestival den 18-19 oktober. Välkommen att besöka oss då.

Bak & Chokladfestivalen 2014