Bröd och kakor – Baka glutenfritt

Glutenfri bakning med naturliga råvaror.

Bröd och Kakor – Baka utan gluten är Mekto Ganic nya kokbok med underbara recept gjorda på naturliga råvaror. Utöver läckra recept innehåller boken fantastiska bilder och en noggrann genomgång utav de råvaror som används i boken. Inspirationen flöder och man blir genast sugen på att sätta på sig förklädet och starta ugnen.

Mekto Ganic bor i Göteborg . Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år. I början av boken beskriver hon bakgrunden till hennes stora intresse för matlagning och bakning och trycker på vikten av att använda bra råvaror. Hon berättar även om varför hon började baka glutenfritt och hur viktigt det är att alla ska få känna sig delaktiga i maten även fast man inte kan äta vissa ingredienser. Boken är välgjord och innehåller många olika kategorier av bakning så som frukost, matbröd, tårtor m.m. Bilderna är magiska och det går fort flera minuter när man sitter och bläddrar i boken.

För att ta del och låta dig inspirerar av alla inbjudande recept kan du klicka dig vidare och handla boken på någon av följande hemsidor.
bokus.com
cdon.com
adlibris.com

Leave a Reply