Chokladturné

Chokladturnè i Oktober

I oktober drar vi ut på en chokladturné på både östkust och västkust. Vi kommer att besöka tre stycken chokladmässor under oktober med start i Stockholm, sedan Uppsala och till sist Göteborg.

Bak & Chokladfestivalen, 2-5 Oktober, Stockholmsmässan

Först ut på stoppet är den stora Bak & Chokladfestivalen som anordnas på Stockholmsmässan i Stockholm. Över 50 utställare kommer att visa upp sitt sortiment inom choklad och bakning. Du kan även gå på många olika workshops som tex. “Konditorstricks”, “Bli en bättre hemmabagare”, “Kladdkakeracet” för barn och olika chokladprovningar. Vi kommer såklart också vara där och presentera Labookoserien och couvertyrchokladen från Zotters sortiment. Kom och prata med oss och smaka på höstens nyheter och hitta din nya favorit. Dessutom kommer vi ställa ut med FiberHUSK®. Guldkornet i glutenfri bakning!choklad

Klicka in på www.chokladfestivalen.se, där kan du boka dina biljetter, besöka våran monter på nätet och kolla runt bland programmet.

Uppsala Choklad & Kaffefestival, 18-19 Oktober

Andra stoppet gör vi två helger senare i Uppsala. För andra året är vi med på Uppsala Choklad & Kaffefestival som i år går av stapeln den 18-19 Oktober på Uppsala konsert och kongress. Vi kan med erfarenhet från förra året berätta att det är två fantastiska dagar med ljuvliga smaker och dofter. I år har man bytt lokaler för att få ännu mer plats då mässan har vuxit. Utöver att ta del av flera olika chokladsorter kan du tex. gå på chokladprovningar eller olika workshops. Även här är du varmt välkommen att besöka vår monter för att ta del av det senaste i Zotters sortiment såväl som trotjänarna. Vi kommer att ha med oss hela vårt sortiment vilket bjuder upp till många olika upplevelser. choklad

Klickan in på www.chokladkaffe.se, där kan du läsa mer om alla utställare och läsa mer info.

Chokladkalaset i Göteborg, 24-26 Oktober

Sist ut är den 8:onde upplagen av chokladkalaset i Göteborg 24-26 Oktober, med andra ord Choklad, Lakrits & Delikatessfestivalen. Under dagarna tre kan du som älskar dessa produkter gå runt och njuta och ta del av smaker från hela världen. Över 50 utställare bjuder upp till bords för dig och dina vänner. I år flyttar festivalen in i nya större lokaler då man intar Stora Ullevi. Vi representerar Zotter för första gången på denna festival där vi kommer visa upp stora delar av sortimentet. Bjud in alla dina vänner och ta dig till Stora Ullevi och kom gärna och besök våran monter så får vi berätta mer om Zotter.

Klicka in på www.chokladkalaset.se, där kan du läsa mer om alla utställare, anmäla dig till diverse provningar, boka biljetter m.m.


choklad zotter