HUSK och FiberHUSK® i media

Den senaste tiden har två av Lindroos produkter varit aktuella i både tv och radio, i TV4 pratade man om HUSK och i SverigesRadio diskuterades FiberHUSK®.

I det populära TV-programet “Malou efer tio”, den 21 oktober handlade bla. programmet om “Råd till föräldrar om barns mat”. En tittarfråga som besvarades i programmet handlade om förstoppnings hos barn. HUSK gavs som en mycket bra rekommendation mot just förstoppning och framförallt till barn. Med i studion fanns tre kunniga personer inom området, varav en är överläkare på Akademiska sjukhuset i Uppsala, Stefan Brandt (längst till vänster i klippet).

Klicka på länken för att titta på inslaget.
Malou

Den 31 oktober i radioprogrammet “Meny med Tomas Tengby” diskuterades konsten att baka glutenfritt bröd. Med i programmet medverkade två tjejer, Jessica Frej och Maria Blohm, som har skrivit en ny kokbok med recept på glutenfritt bröd. En viktigt ingrediens de använder för att baka glutenfritt är FiberHUSK®.

Här nedan kan du lyssna på programmet. Spola fram 22:55 min in i programmet för att komma till delen om glutenfritt bröd.
www.sverigesradio.se/sida/avsnitt/270419?programid=950

glutenfritt.se kan du läsa mer om tjejernas nya kokbok och även hitta många andra kokböcker med glutenfria recept.

Leave a Reply