Ladda inför Vasaloppet med våra produkter

Nu är Vasaloppet bara ett par stavtag bort. Oavsett om du ska åka KortVasan, Öppet Spår eller stå på start med 15000 andra skidlöpare söndag 8/3, behöver du äta bra hela vägen fram.

Kan du då äta dig i form till Vasaloppet? Förmodligen inte men det är en viktig del av din uppladdning. Med rätt kost mår du bättre i din vardag och det blir lättare och roligare att träna. Kroppen känns lätt när magen mår bra och känslan av pigga ben infinner sig i spåret.

Med Alf Spångbergs Hälsogröt Special får du en bra start på dagen. Magen är nöjd och du får i dig en bra bas av kolhydrater som ger dig energi inför dagens strapatser. Energi som du kommer att vara evigt tacksam för när det är dags för backarna i Risberg.

Väl ute i spåret fyller du på med vårt druvsocker när energin tryter. Med vår praktiska portionsförpackning är det enkelt att ha med sig några extra tabletter i fickan eller midjeväskan. Tabletterna smälter lätt i munnen och ger dig den energi du behöver för att fullfölja loppet.

Lycka till i Fäders spår!

Fruit Power, portion

Druvsocker tillför snabb energi när du som diabetiker behöver det som mest. FruitPower druvsocker är enskild förpackade för att lätt kunna ha med sig utan att […]

Read More