Ljuvligt god choklad på Alla Hjärtans Dag

Zotter choklad, en smakupplevelse utöver det vanliga.

Fantastisk kvalite i världsklass, alltid rankad bland de topp bästa producenterna.

Ekologisk, Fair Trade och Bean to bars producerad i Österrike.

Ren choklad utan kompromisser och med god eftersmak.

Se om du hittar en butik där du bor som säljer Zotter choklad, under vår sida ”Inköpsställen”.

Kvalité, noggranhet, njutning, passion.

Listan kan göras lång med ord som beskriver företaget Zotter-choklad. Österrike är hemlandet för chokladfamiljen Zotter och deras familjeföretag. Hos Zotter tillverkas choklad med stor passion och kvalité.

Den färdiga produkten håller toppklass liksom alla steg av tillverkningen. Josef Zotters passion smittar av sig på hela företaget och alla steg i tillverkningen. Så ta del och njut av en magisk smakupplevelse som tar dig med på en resa runt hela världen.

Vad väljer du?

Chokladbitar med fyllning, couvertyrchoklad, klubbor, eller ursprungsmärkta chokladkakor? I Zotters sortiment finns något som tilltalar alla smaker. Låt oss hjälpa dig att hitta just din favorit.

www.lindrooshälsa.se/zotter-choklad hittar du hela vårt sortiment.

Ekoligiskt är en självklarthet! Alla ingredienser i Zotters choklad kommer från ekologiska odlingar. Ekologiskt är en märkning på att maten kommer från produktion som inte använder bekämpningsmedel, GMO eller konstgödsel.

Fairtrade eller rättvisemärkt är en produktmärkning av varor som är till för att bidra till förbättrade arbets- och levnadsvillkor för arbetare och anställda i utveck-lingsländerna genom rättvis handel. Ex på kriterier är att producenten får ett minimipris som överstiger produk-tionskostnaden och världsmarknadspriset.

Bean-to-bar kallas Zotters metod att tillverka choklad.Bean-to-bar syftar på att Zotter själva ansvarar för hela produktionen. På så sätt lämnas inget åt slump-en. Från kakaoböna till färdig produkt.

Världens bästa mjölkchoklad! Denna fina utmärkelse fick Zotters Nicaragua 50% mjölkchoklad i världens största chokladtävling 2013. Zotter blev även utsedd till en av världens åtta bästa chokladleverantörer. Financial Times utsåg tidigare i höstas Europas fem bästa chokladtillverkare. Zotter knep en av de åtråvärda platserna och kan nu ställa ytterlgiare en pokal i skåpet.

Fri från sojalecitin. All ren mörk choklad är fri från sojalecitin. I de bitar Zotter använder sojalecitin kommer den uteslutande från kontrollerade ekologis-ka odlingar. Ekologisk sojalecitin är garanterat fri från genmanupilation och skyddar miljön eftersom regnsko-gen kan bibehållas intakt och i sin ursprungliga form.