Lyckad chokladturné

Oktober månad börjar gå mot sitt slut och Lindroos chokladturné avslutades i helgen i göteborg. Vi har träffat så många glada och nöjda kunder och vill rikta ett stort tack till er alla som har besökt oss under de tre festivalerna

Uppsala Choklad & Kaffefestival

Förra helgen var vi i Uppsala på Uppsala Kaffe & Chokladfestival som i år klev in i nya lokaler nämligen Uppsala Konsert & Kongress. Under dagarna två var det hårt tryck i montern och vi träffade så många nöjda kunder som hade besökt oss året innan. Vi fick även möjlighet att möta massa nya människor och presentera Zotterchoklad för nya kunder. Ett stort tack till arrangörerna och till er besökare som gjorde denna festival till en riktigt höjdare, hoppas vi ses nästa år.

Chokladturné

Chokladkalaset i Göteborg

För första gången var vi med och representerade Zotterchoklad i göteborg på Choklad, Kaffe, Lakrits och Delikatessfestivalen. Det var den åttonde upplagen av festivalen och i år hade man flyttat in i NYA Ullevis lokaler. Massor av trevliga goa göteborgare besökte oss under fredag, lördag och söndag och tillsammans med massa andra utställare var det tre härliga dagar. På bilden ovan syns Lindroos monter med provsmakning och samtal kring choklad. Även här vill vi rikta ett stort tack till arrangörerna och till alla ni som kom och besökte festivalen, vi ser redan nu fram emot nästa år.

Här hittar du alla inköpsställen runt om i landet. Vi letar alltid efter nya återförsäljare och tar gärna emot tips från er om möjliga butiker.