Mat för livet 2014

Ett säkert tecken att julen börjar närma sig är den årliga mässan Mat för Livet. Även i år fanns LiNDROOS med på denna trevligt återkommande tillställning.

Mat för Livet anordnas varje år utav Celiakiföreningen i Stockholm och erbjuder konsumenter som inte tål gluten, laktos eller soja att leta efter båda gamla och nya produkter.

Våran monter hade fått lite nytt utseende men annars var allt som vanligt när Mat för Livet mässan drog in på Kistamässan i Stockholm. Fler utställare än tidigare år gjorde att gångarna flockades av nyfikna besökare på jakt efter produkter som passade just dem. I LiNDROOS monter bjöds på den så uppseendeväckande Spirulina drinken som fick många att rynka på näsan men efter en klunk eller två slätades rynkorna i pannan ut till en förvånande blick över det goda som hade serverats.

FiberHUSK®‘en är alltid i centrum under denna mässa och vi är så tacksamma till er konsumenter som uttrycker sin tacksamhet och glädje över FiberHUSK®‘en. Fler och fler upptäcker de goda egenskaperna i denna magiska produkt och vi är glada att meddela att FiberHUSK® 300 g nu finns centralt på ICA och finns att beställa hem för alla ICA butiker i hela Sverige. Fråga efter den i din närmaste butik så beställer de hem den.

Vi vill avsluta med att tacka arrangörerna för en väl genomförd mässa och tack till alla besökare som gör denna mässa till en höjdpunkt på året.

Mat för livet 2014