Ny receptbok av Mekto Ganic´, Baka Vego

Baka utan gluten, ägg, smör och mjölk – går det? Ja Mekto Ganic´ visar här att det går utmärkt.
Här kommer Mektos första bok med helt vegansk matlagning och bakning. Trenden att äta veganskt och baka veganskt håller i sig och växer även.

Recept finns på frukost, brunch, fika, bröd ,efterrätter mm. Mekto vill visa att det inte behöver vara krångligt att laga och baka helt veganskt. Hon delar med sig sig av sin erfarenhet och sina bästa recept. Boken innehåller även avsnitt om råvaror och näringslära samt om bakredskap.

Det är en vacker och innehållsrik receptbok, så låt dig inspireras.

Mekto Ganic´ har tidigare gett ut ”Bröd och kakor – baka utan gluten” och ”Läcker vardags mat utan gluten och mjölk”.
Mekto har en 20 årig bakgrund inom recept och produktutveckling och är utbildad kostrådgivare och holistisk rawfood kock.

http://mekto.se