Nya recept för ägg- och glutenfri bakning

Stort tack till Maria Blohm som har försett oss med två fantastiska nya recept, en sötare variant och en lite matigare variant:

Ägg- och glutenfria chokladmuffins
Ägg- och glutenfria matmuffins

I augusti 2016 lanserade Maria sin första egna bakbok “Alla kan baka” (Massolit förlag) med en mängd recept och tips och trix för att just du ska lyckas med ditt brödbak. Tillsammans med sin kollega Jessica Frej har hon också startat hemsidan Naturligt glutenfritt – baka gott utan gluten. Maria började sin karriär på bageri men när hon sedan inte klarade av den dammiga miljön tog hon med sig bageriteknikerna hem, modifierade dem till att passa ett hemmakök och skapade kurskonceptet “Bageritekniker för hemmabagare”.

Testa gärna dessa två nya recept och berätta sedan för oss hur just ditt resultat blev! Recepten för Chokladmuffins och Matmuffins hittar du under fliken Recept och Ägg- och glutenfritt.