Glutenfria Semlor

Tidlös semla som om vi fick bestämma skulle ätas året runt. Detta recept går även att göra både vanliga semlor på eller som en stor semmeltårta. Tårtan […]

Läs vidare

Glutenfria Prinsessemlor

En ny trend senaste åren är att slå ihop prinsesstårtan med semlan vilket helt enkelt blir prinsessemlor. Gulliga små marsipansemlor som försvinner bort i ett nafs.  Ingredienser, […]

Läs vidare

Glutenfri Semmelwrap

Glutenfria Semmelwraps Ett av de senaste sätten att avnjuta en semla på är denna semmelwrap. Grädde och mandelmassa trendigt insvept i ett tunnbröd. Smidigt, roligt och […]

Läs vidare

Julbröd

Julbröd, tekakor, med smak av jul Ingredienser: 25 g jäst 2 ½ dl fingervarmt vatten 1 ½ dl fingervarm glögg ½ dl honung eller sirap 4 […]

Läs vidare