Korvbröd

Glutenfritt korvbröd Ingredienser: Ca 20 st 50 g jäst 5 dl vatten 1/2 dl olja 1 msk fiberHUSK 1 tsk salt 1/2 tsk hjorthronsalt 1-1,1 liter […]

Läs vidare

Hamburgerbröd

Glutenfritt hamburgerbröd Ingredienser: ca 16 st 50 g jäst 5 dl mjölk 1/2 dl olja 1 msk fiberHUSK 1 tsk salt 1-1,1 fin glutenfri mjölblandning (Semper […]

Läs vidare

Kardemummakaka

Kardemummakaka med mörk choklad Ingredienser: En form (ca 20 cm i diameter) 200 g mörk choklad 80-100%, gärna Zotter-couvertyr. 4 separerade ägg 50 g honung eller […]

Läs vidare

Bovetelimpa

Bovetelimpa Ett formbröd: 500 g kallt vatten (ca 5 ½ dl) 25 g färsk jäst 30 g honung (ca 1 ½ msk) 100 g majsmjöl (ca […]

Läs vidare

Havrebaguetter

Detta är en variant på de morotsbaguetter som finns i boken Glutenfritt – gott och enkelt. Här används havre istället för morötter i brödet. Mjölk används […]

Läs vidare

Amerikanska pannkakor

Jessica Frejs fluffiga och glutenfria amerikanska pannkakor är ett trevligt inslag på brunchen. Du behöver: 2 ägg 2 dl mjölk 1 dl havremjöl, glutenfritt 1 dl […]

Läs vidare