Glutenfri kladdkaka

Kladdkaka med naturligt glutenfria ingredienser.

En spännande kladdkaka med annorlunda ingredienser för en kladdkaka. Med smak av kokos och choklad toppad med blåbär, cashew och kokosflingor

Ingredienser kladdkaka:
1/2 dl kokosolja
2 dl rårörsocker
1 dl kokosmjöl
1 dl bovetemjöl
4-5 msk kakao
1 tsk vanilj
1 tsk fiberHUSK®
2 ägg
2 dl vatten, eventuellt mer
1/2 tsk salt

Sätt ugnen på 175° grader.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke, blanda runt så att alla ingredienser blandar sig och se till så att mjölet inte klumpar sig.
Smält kokosoljan i en kastrull och häll kokosoljan, äggen och vattnet över de torra ingredienserna och blanda väl.
FiberHUSK® suger åt sig vätska så eventuellt behöver du tillsätta mer vätska för att din kladdkaka inte blir för torr.
Häll smeten i en oljad form och ställ in i ugnen i ca 10-12 minuter.
Låt svalna lite och servera med tex blåbär, cashewnötter och kokosflingor.