Glutenfria pannkakor

Glutenfria pannkakor

  • Enkla att göra
  • Glutenfria ingredienser
  • Recept till en portion

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl havremjölk (eller annan mjölk)
  • 1 msk Fiber HUSK®
  • 1-2 krm salt
  • 1 nypa vaniljpulver
  • kokosolja eller smör till stekning
  • jordgubbar
  • 1 apelsin
  • några myntablad
  1. Blanda alla ingredienser och låt svälla några minuter.
  2. Smält smöret/kokosoljan och stek pannkakor på medelvärme tills de får fin färg. Det kan vara lite svårt att vända dessa så var försiktig.
  3. Skär jordgubbar, apelsin, hacka mynta och lägg i en skål och blanda runt.
  4. Servera de nygräddade pannkakor med fruktsalladen.

Recept av Johanna Håkansson, www.magiskmat.sporthalsa.se
Instagram: @magiskmat.nu