Jessica Frejs fluffiga och glutenfria amerikanska pannkakor är ett trevligt inslag på brunchen. Du behöver: 2 ägg 2 dl mjölk 1 dl havremjöl, glutenfritt 1 dl […]
Kanelbullar (Mekto Ganic)
ca 24 st stora kanelbullar Fördeg 5 g jäst 1 1/4 dl kallt vatten 1 1/2 dl rårismjöl Övriga ingredienser 50 jäst 4 dl kall mjölk […]
Kanelbullar (Ekstrand Hemmingsson)
ca 40 st, ugnstemperatur 250°C Ingredienser 50 g röd jäst 75 g margarin eller smör 5 dl mjölk 1-2 msk fiberHUSK® 1/2-1 dl socker 1 tsk […]
Matmuffins
Fantastiska matiga muffins som passar perfekt att ha med på ett buffébord vid en festlig middag, eller att ta med till ett knytkalas, eller varför inte […]
Chokladmuffins
För dig som önskar baka något sött och gott som dessutom är glutenfritt och inte innehåller ägg, så kommer här ett av Maria Blohms recept. 8 […]
Örtfranska
Bröden håller sig färska i flera dagar! Förvara dem i rumstemperatur i en påse. Det går fint att utesluta örter. Då får du en god småfranska […]