Glutenfria scones

Glutenfria scones för mysiga frukostar. Ingredienser scones: Ca 8 små bröd 250 g kvarg 50 g kokosolja 2 dl havregryn, glutenfria 2 msk rismjöl 2 msk […]

Läs vidare

Bananpannkakor

Glutenfria bananpannkakor Ingredienser: 2 stycken 2 ägg 1 banan 1 msk fiberHUSK® kokosolja, till stekning Topping: Blåbär, cashewnötter, kokosflingor Mosa bananen i en bunke så att […]

Läs vidare

Havrelimpa

Glutenfri, saftig och smakrik havrelimpa. Ingredienser havrelimpa: Ett bröd 25 j jäst 4 dl mjölk 1 msk fiberHUSK® 1 tsk salt 1 msk hel kummin 2 […]

Läs vidare

Bananbröd

Bananbröd toppat med valnötter och mörk choklad. Ingredienser bananbröd: 1 dl agavesirap eller honung 50 gram rumsvarm kokosolja 4 ägg 2 riktigt mosade bananer skalet från […]

Läs vidare

Trekornsbröd

Ett glutenfritt trekornsbröd med krossat bovete, hirsmjöl och rismjöl. Ett spännande bröd med god smak. Brödet får en fin konsistens och blir saftigt tack vare sitt […]

Läs vidare

Gateau Marcel

En magisk gateau marcel med mörk choklad från Zotter. En krämig och fyllig chokladkaka som är farlig god för alla som älskar choklad. Toppa med lite […]

Läs vidare