Pizza

Pizza 2 plåtar Ingredienser: 8 ägg 2 dl grekisk yoghurt 1 dl fiberHUSK® 1 dl mandelmjöl 4 dl blandade frön och kärnor – om möjlig mal […]

Läs vidare

Grönt Stenåldersbröd

Grönt Stenåldersbröd 1 limpa/bröd Ingredienser: 2 dl mandlar, malet till fint mjöl (alt mandelmjöl) 2 dl linfrön, malet till fint mjöl 1 dl hela solrosfrön 1 […]

Läs vidare

Havrerutor

Goda havrerutor med naturligt glutenfria ingredienser. Receptet är gjort av Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson med lång erfarenhet av glutenfri bakning. Havrerutor passar bra till frukost, att bjuda på […]

Läs vidare

Bovetebröd

Ett enkelt och väldigt gott bovetebröd med naturligt glutenfria råvaror som du hittar i din livsmedelsbutik. Ditt bovetebröd blir ännu mer saftigt om du tillsätter mer […]

Läs vidare