Pizza 2 plåtar Ingredienser: 8 ägg 2 dl grekisk yoghurt 1 dl fiberHUSK® 1 dl mandelmjöl 4 dl blandade frön och kärnor – om möjlig mal […]
Grönt Stenåldersbröd
Grönt Stenåldersbröd 1 limpa/bröd Ingredienser: 2 dl mandlar, malet till fint mjöl (alt mandelmjöl) 2 dl linfrön, malet till fint mjöl 1 dl hela solrosfrön 1 […]
Havrerutor
Goda havrerutor med naturligt glutenfria ingredienser. Receptet är gjort av Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson med lång erfarenhet av glutenfri bakning. Havrerutor passar bra till frukost, att bjuda på […]
Bovetebröd
Ett enkelt och väldigt gott bovetebröd med naturligt glutenfria råvaror som du hittar i din livsmedelsbutik. Ditt bovetebröd blir ännu mer saftigt om du tillsätter mer […]
Julbröd i långpanna
Julbröd med julmust och kryddor Ingredienser: 1/2 pkt röd jäst 33 cl julmust 2 dl vatten 2 msk olja (inte oliv) 1 msk FiberHUSK® 1 tsk […]
Glutenfri Quinoa-limpa
Ett bröd Ingredienser: 25 g jäst 4 dl vatten 1 msk FiberHusk® 2 dl Quinoa-flingor 1 tsk salt 1/2 – 1 msk hel anis 1/2 dl […]