Pralinkakor

Handgjorda pralinkakor i mängder av olika variationer.


Det här är fantastiskt handgjorda pralinkakorna med härlig fyllning toppad med en unik design för att ge dig den bästa av smakupplevelser. Det som väntar under det härliga chokladöverdraget är lager på lager med krämig fyllning av bästa kvalitet. Smakerna varierar och överraskar många gånger ditt förstånd och bjuder ständigt på nya upplevelser. Det som återstår är för det mesta bara det fina omslaget av designern Andreas h. Gratze.

Se nedan för aktuellt sortiment. Varje bit är 70 g.


Banana Chocolate Nyhet

En mjölkchoklad med kakao från Uganda och en fruktig söt banansmak – 50 cent av varje såld choklad går till Caritas “Chocolate for School” -projektet för nödhjälp i Uganda. Detta garanterar en skollunch för 600 grundskolebarn.

Butter Caramel

En söt frestande smak bestående av smält karamell rörd med smör. Detta i kombination med ett lager av nougat och knäckiga karamellchips i alla lager.
Täckt med mörk mjölkchoklad, 50 %.


Boozy Chocolate Mousse Vegan

Fyllning med mörkchoklad, mjölkchoklad och uppfriskande pepparmint. Omsvept av ett lager av jordgubbscouvertyr som sedan är doppad i ytterligare ett lager av mörk choklad.
Innehåller alkohol

Cherry Brandy med Marsipan

En bitter men len choklad fylld med körsbärsbrandy. Olika skikt med brandy, marsipan och smörganache. Täckt med mörk 70% choklad.
Innehåller alkohol


Chilli Birds Eye

Kryddig och färgstark choklad som exploderar i munnen. Mjukt insvept i mörk 70% choklad ligger en rand med chili.
Innehåller alkohol

Champagne

En klassisk chokladganache tillverkad av mjölk och mörk choklad tillsammans med det finaste champagne destillatet skapat av Fleury, den första champagneproducenten i världen som tilldelades en Demeter-certifiering. Täckt med 70% mörk choklad.
Innehåller alkohol


Champagne + Raspberries

En lyxig och festlig känsla av både bubblor och frukt. Ett lager med fruktigt hallon ganache ovanpå ett lager med mörk champagne ganache omsvept av ett lager av mörk 70% choklad. Låt festen börja!
Innehåller alkohol

Chockladmousse Nyhet

Otroligt chokladartad och lättsmält. En mjuk mousse-fyllning med intensivt 80% kakaoinnehåll, smälter omedelbart medan det spricker av chokladaromer. Det är täckt med en klassisk mörk choklad med 70% kakaokraft. Mild och söt på utsidan och intensiv på insidan.


Cognac med Kaffe

Rostade kaffebönor från Mexico och Colombia blandade med en ganache med Fransk cognac. En intensiv mörk smak!
Innehåller alkohol

Espresso Macchiato Nyhet

En krämig, försiktigt söt kaffeganache med en slagfull kaffesmak, blandad med mörk choklad och en skvätt mjölk. Den är belagd med ett skivtunt lager vit choklad och täckt med en klassisk mörk choklad med 70% kakaokraft.Granola med frukt Nyhet Vegan

Packa upp och njut av denna lättsmälta pralinen med russin, uppfriskande exotiska passionsfruktbitar och krispiga risflingor täckt med ett överdrag av vildabär och kokos. Det är inslaget i mörk choklad med 70% kakaoinnehåll och sötat med lönnsocker.

Happy Birthday

En söt frestande smak bestående av smält karamell rörd med smör. Det kombineras med ett lager av nougat och knäckiga karamellchips i alla lager.
Täckt med mörk mjölkchoklad, 50 %.


Hasselnötsnougat Vegan

Den krämigaste av hasselnougat utgör grunden i denna unika skapelse. Rostade hasselnötsbitar tillsammans med vanilj och kanel ger en kryddig touch till den 70% mörka chokladen som omsveper hela kreationen.

Hallon

Ser bra ut och smakar massor: en frukt-rosa hallon ganache, med saftig bärsmak och fantastisk färg från naturliga hallon. Mycket fruktig, med en förfriskande smak och en fascinerande autentisk bärsmak. Mörk choklad med 70% kakaoinnehåll.


Ingefära + Citron

En beprövad kombination av ingefära och citron nu i en njutbar förpackning nära dig. En spännande ganache på ingefära och ingefäralikör bär upp en lager av vit citron ganache med en touch av honung. Omsvept av mörk 70% choklad.

Kokos + Marsipan Vegan

Sweet dreams! Kombinerad med mandelnougat, krispig kokosnougat och med rostade kokosflingor. Omsvept av mörk 70% choklad är denna bit ett fantastiskt veganskt alternativ.


Karamelliserade Nötter

Som din favorit låt i spellistan är det här en favorit bland chokladsorterna. Karamelliserade valnötter, hasselnötter och cashewnötter bildar tillsammans med en mjuk nougat en oemotståndlig kombination. Ren och skär harmoni!

Mango Tango

En fruktig upplevelse med både lime och passionsfrukt ganache. Innehåller även en touch av sötpotatis, tangy juice och vit choklad.
Innehåller alkohol


Milk Choco Mousse

Otroligt len och mjuk chokladmousse med massor av härlig mjölkchoklad. Omsvept av en mörk mjölkchoklad med 60% kakaokraft och erbjuder en spännande kontrast.

Nöt Delight

Massor med fint rostade hasselnötter, rörda i mörk choklad, mixade med hackade mandlar och raffinerade med kanel. En mäktig nötblandning täckt med 60 % mjölkchoklad.Pistage Marsipan

Den bästa pistagen från Iran. Ett lager med pistage blandat med marsipan och aniste, ett andra lager med mandelnougat. Täckt i mörk mjölkchoklad, 50 %. Innehåller mindre än 2% alkohol.

Pralin Layers Vegan

Tre lager stark! Ett lager av vardera hasselnöt-, valnöt- och pumpafrönougat. Pumpan ger en karaktäristisk grön färg till en helt unik chokladbit.Pralin Variation

Flera lager av ljus mandelnougat och mörk hasselnötsnougat, toppad med krispiga hasselnötter. Insvept i mörk mjölkchoklad, 60 %.

Red Wine “Salzburg Beerenauslese” Nyhet

En röd dessertvinsganache gjord med den “Salzberg” sena skörden Beerenauslese av Gernot Heinrich, en av de mest berömda vinodlare i Österrike. Ljuvligt mörk choklad med små russinbitar och täckt med mer mörk choklad.
Innehåller alkoholSaffran Pistage

En magiskt god saffranskräm med ett lager av hemgjord pistagemarsipan.
Med ett dubbelt lager av mjölkcouvertyr, 40 %.
Innehåller alkohol

Salted Caramel

Två lager, ett med salt karamell och ett med mandelnougat. Mjuk och len med lite saltkristaller här och var. Insvept i mörk 70% chokladcouvertyr.Tiramisu Nyhet

Ett lager mascarpone förstärkt med mandelpralin, vit choklad och äkta Bourbon-vanilj, med ett andra, intensivt kaffechokladlager gjord av mörk choklad och lite rom.
Innehåller alkohol

Tusen Lager av Nougat

Flera krispiga lager av mandel och hasselnötsnougat.
Täckt med mjölkchoklad, 60 %.


Vitt Vin Nyhet

Vitt vin från Zotters egna vingårdar i Styria. Vinet rinner in i en chokladganache gjord av vit choklad. Fylld med lite druvor som legat i vitt vin. Beklädd i mjölkchoklad.
Innehåller alkohol

Whisky & Bacon

En minst sagt udda kombination med choklad men oj vad bra det blir. Sältan från de små krispiga baconbitarna lyfter den lena chokladen till oanade höjder.
Innehåller alkohol


White Brittle Vegan Nyhet

En underbart krispig fyllning gjord med mandel spröda och fina risflingor i en vit chokladganache skapad med en vegansk risblandning, mandelpasta och mandelolja, allt täckt med en läcker, vegansk vit risblandning.

Leave a Reply