Handgjorda fyllda chokladbitar

Dessa handgjorda chokladbitar är stommen i Zotters produktion, originalet.

eko-fairtrade-beantobar
Det här är fantastiskt handgjorda chokladbitar med härlig fyllning toppad med en unik design för att ge dig den bästa av smakupplevelser. Det som väntar under det härliga chokladöverdraget är lager på lager med krämig fyllning av bästa kvalitet. Smakerna varierar och överraskar många gånger ditt förstånd och bjuder ständigt på nya upplevelser. Det som återstår är för det mesta bara det fina omslaget av designern Andreas h. Gratze.

Se nedan för aktuellt sortiment. Varje bit är 70 g.BitterClassic Mousse

Härliga kakao! Krämig chokladmousse insvept i ett lager av mörk 70% choklad.

brazilnut-choklad
Brazil Nut Nougat with Jungle Pepper

Vildplockade paranötter som använts till att göra en nougat, toppad med ett lager av vit choklad och kryddad med mald djungelpeppar.Butter Caramel

En söt frestande smak bestående av smält karamell rörd med smör. Detta i kombination med ett lager av nougat och knäckiga karamellchips i alla lager.
Täckt med mörk mjölkchoklad, 50 %.

choklad lemon zotter
Citron Mousse Nyhet

Med Brittisk inspiration kommer en mjuk och krämig citron ganache. Lemoncurd, vit choklad, lime juice och en hint av grappa. Omsvept av ett lager mjuk mjölkchoklad.


choklad zotter champagne

Champagne + Raspberries Nyhet

En lyxig och festlig känsla av både bubblor och frukt. Ett lager med fruktigt hallon ganache ovanpå ett lager med mörk champagne ganache omsvept av ett lager av mörk 70% choklad. Låt festen börja!


choklad kokos zotter

Kokos + Marsipan Nyhet

VEGAN
Sweet dreams! Kombinerad med mandelnougat, krispig kokosnougat och med rostade kokosflingor. Omsvept av mörk 70% choklad är denna bit ett fantastiskt veganskt alternativ.Cognac med Kaffe

Rostade kaffebönor från Mexico och Colombia blandade med en ganache med Fransk cognac. En intensiv mörk smak! Innehåller mer än 2% alkohol.


Espresso, so dark!

En mäktig chokladbit med mycket kaffesmak. Zotters egna kaffeblandning med kaffebönor från Mexico och Colombia. En krämig bit som garanterar långvarig njutning.


FirstAid-zotter
First Aid

Mörk mjölkchoklad (60%) med en fyllning av krämig nougat och valnötter marinerade i vinglögg.

Fransk-Nougat
Fransk Nougat

Klassisk vit choklad med grovt hackad pistage och hasselnötter och ett lager av hemgjord mandelnougat. Täckt med elegant mjölkchoklad.
Innehåller mindre än 2% alkohol.


Gojibar-sesamnougat
Gojibär med Sojachoklad

VEGAN
Fylld med ett lager av nougat och en blandning av grönt te, sojadryck, koriander och gojibär. Täckt med sojacouvertyr, 40 %.
Vegan


Happy Birthday

En söt frestande smak bestående av smält karamell rörd med smör. Det kombineras med ett lager av nougat och knäckiga karamellchips i alla lager.
Täckt med mörk mjölkchoklad, 50 %.


choklad hasselnöt zotter

Hasselnötsnougat Nyhet

VEGAN
Den krämigaste av hasselnougat utgör grunden i denna unika skapelse. Rostade hasselnötsbitar tillsammans med vanilj och kanel ger en kryddig touch till den 70% mörka chokladen som omsveper hela kreationen.

choklad hampa zotter

Hemp Bonbon Nyhet

VEGAN
Upptäck kraften i hampa! Karameliserade hampafrön insvepta i hampanougat är uppdukat för avnjutning på ett lager av vit kokoscouvertyr. Omsvept av mörk 70% choklad.


choklad love zotter

I Love You So Much Nyhet

Fylld med kärlek och hallon så det flödar över och räcker till alla. Kärlekens röda färg tar över genom len hallon ganache med ett lager av vit choklad. Omsvept av ett lager 70% mörk choklad.

choklad ginger zotter

Ingefära + Citron Nyhet

En beprövad kombination av ingefära och citron nu i en njutbar förpackning nära dig. En spännande ganache på ingefära och ingefäralikör bär upp en lager av vit citron ganache med en touch av honung. Omsvept av mörk 70% choklad.


choklad karamell zotter

Karamelliserade Nötter

Som din favorit låt i spellistan är det här en favorit bland chokladsorterna. Karamelliserade valnötter, hasselnötter och cashewnötter bildar tillsammans med en mjuk nougat en oemotståndlig kombination. Ren och skär harmoni!

choklad vitt vin zotter

Muscaris Wine + Grapes Nyhet

Muscaris ekologiska vin, trendigt och hippt! Kombinerat i en ganache av mjölkchoklad och vit choklad. Toppad med inlagda russin i grappa och kanel. Omsvept av mjölkchoklad 50%.


choklad nougat zotter
Nougat Layers Nyhet

VEGAN
Tre lager stark! Ett lager av vardera hasselnöt-, valnöt- och pumpafrönougat. Pumpan ger en karaktäristisk grön färg till en helt unik chokladbit.


Nougat Variation

Flera lager av ljus mandelnougat och mörk hasselnötsnougat, toppad med krispiga hasselnötter. Insvept i mörk mjölkchoklad, 60 %.Nöt Delight

Massor med fint rostade hasselnötter, rörda i mörk choklad, mixade med hackade mandlar och raffinerade med kanel. En mäktig nötblandning täckt med 60 % mjölkchoklad.

pina-colada-choklad
Pina Colada

En Pina Colada-mix gjord på kokosmjölk, ananaschoklad, små bitar av ananas och torkad kokos som utgör en fruktig kräm som vilar på en ganache av rom. Täckt av vit kokoschoklad.Pistage Marsipan

Den bästa pistagen från Iran. Ett lager med pistage blandat med marsipan och aniste, ett andra lager med mandelnougat. Täckt i mörk mjölkchoklad, 50 %. Innehåller mindre än 2% alkohol.

Red Wine “Salzburg Beerenauslese”

En prisbelönt chokladbit bestående av rödvins-ganache från Salzberg Beerenauslese blandad med en mörk choklad-ganache och toppad med ytterligare lite mörk choklad.
Innehåller mer än 2% alkohol.Saffran Pistage

En magiskt god saffranskräm med ett lager av hemgjord pistagemarsipan.
Med ett dubbelt lager av mjölkcouvertyr, 40 %. Innehåller mindre än 2% alkohol.

choklad sting zotter
“Sting” – Red Edition Nyhet

Rödvin från rocklegenden Stings egna vingård o Toscana. Känn kombinationen av denna mörka choklad ganache, rödvin och musiken från Stings tidlösa klassiker. Vin, choklad och musik – vad mer kan man behöva?


tusen-lager-nougat
Tusen Lager av Nougat

Flera krispiga lager av mandel och hasselnötsnougat.
Täckt med mjölkchoklad, 60 %.


Valnötter med Marsipan

Rostade och karamelliserade valnötter mixade med marsipan och rom.
Täckt med mörk mjölkchoklad, 50 %. Innehåller mindre än 2% alkohol.Valnötsnougat Nyhet

VEGAN
Len och krämig valnötsnougat vilar på ett tunt lager av vit riscouvertyr. Omsvept av ett lager 70% mörk choklad.


For You

Flera lager av ljus mandelnougat och mörk hasselnötsnougat, toppad med krispiga hasselnötter. Insvept i mörk mjölkchoklad, 60 %.


Leave a Reply