Handgjorda Pralinkakor

Handgjorda pralinkakor i mängder av olika variationer.

eko-fairtrade-beantobar
Det här är fantastiskt handgjorda pralinkakorna med härlig fyllning toppad med en unik design för att ge dig den bästa av smakupplevelser. Det som väntar under det härliga chokladöverdraget är lager på lager med krämig fyllning av bästa kvalitet. Smakerna varierar och överraskar många gånger ditt förstånd och bjuder ständigt på nya upplevelser. Det som återstår är för det mesta bara det fina omslaget av designern Andreas h. Gratze.

Se nedan för aktuellt sortiment. Varje bit är 70 g.


Boozy Dark Chocolate Nyhet

70% mörk chokladmousse med en lätt smak av rom och och cashewnötter. Vegansk njutning av högsta klass!
Innehåller alkohol
VEGAN


Butter Caramel

En söt frestande smak bestående av smält karamell rörd med smör. Detta i kombination med ett lager av nougat och knäckiga karamellchips i alla lager.
Täckt med mörk mjölkchoklad, 50 %.


Chilli Birds Eye

Kryddig och färgstark choklad som exploderar i munnen. Mjukt insvept i mörk 70% choklad ligger en rand med chili.
Innehåller alkohol

Choklad med mint Nyhet

Fyllning med mörkchoklad, mjölkchoklad och uppfriskande pepparmint. Omsvept av ett lager av jordgubbscouvertyr som sedan är doppad i ytterligare ett lager av mörk choklad.
Innehåller alkohol


Champagne + Raspberries

En lyxig och festlig känsla av både bubblor och frukt. Ett lager med fruktigt hallon ganache ovanpå ett lager med mörk champagne ganache omsvept av ett lager av mörk 70% choklad. Låt festen börja!
Innehåller alkohol


Chockladmousse

Choklad och ännu mer choklad. 70% mörk chokladmousse som smälter i munnen. En mäktig upplevelse för alla chokladälskare.


Cognac med Kaffe

Rostade kaffebönor från Mexico och Colombia blandade med en ganache med Fransk cognac. En intensiv mörk smak!
Innehåller alkohol


Espresso, so dark!

En mäktig chokladbit med mycket kaffesmak. Zotters egna kaffeblandning med kaffebönor från Mexico och Colombia. En krämig bit som garanterar långvarig njutning.Gojibär med Sojachoklad

Fylld med ett lager av nougat och en blandning av grönt te, sojadryck, koriander och gojibär. Täckt med sojacouvertyr, 40 %.
VEGAN


Happy Birthday

En söt frestande smak bestående av smält karamell rörd med smör. Det kombineras med ett lager av nougat och knäckiga karamellchips i alla lager.
Täckt med mörk mjölkchoklad, 50 %.


Hasselnötsnougat

Den krämigaste av hasselnougat utgör grunden i denna unika skapelse. Rostade hasselnötsbitar tillsammans med vanilj och kanel ger en kryddig touch till den 70% mörka chokladen som omsveper hela kreationen.
VEGAN

Hemp Bonbon

Upptäck kraften i hampa! Karameliserade hampafrön insvepta i hampanougat är uppdukat för avnjutning på ett lager av vit kokoscouvertyr. Omsvept av mörk 70% choklad.
VEGAN


I Love You So Much

Fylld med kärlek och hallon så det flödar över och räcker till alla. Kärlekens röda färg tar över genom len hallon ganache med ett lager av vit choklad. Omsvept av ett lager 70% mörk choklad.

Ingefära + Citron

En beprövad kombination av ingefära och citron nu i en njutbar förpackning nära dig. En spännande ganache på ingefära och ingefäralikör bär upp en lager av vit citron ganache med en touch av honung. Omsvept av mörk 70% choklad.


Kokos + Marsipan

Sweet dreams! Kombinerad med mandelnougat, krispig kokosnougat och med rostade kokosflingor. Omsvept av mörk 70% choklad är denna bit ett fantastiskt veganskt alternativ.
Vegan

Karamelliserade Nötter

Som din favorit låt i spellistan är det här en favorit bland chokladsorterna. Karamelliserade valnötter, hasselnötter och cashewnötter bildar tillsammans med en mjuk nougat en oemotståndlig kombination. Ren och skär harmoni!


Lime och Passionsfrukt Nyhet

En fruktig upplevelse med både lime och passionsfrukt ganache. Innehåller även en touch av sötpotatis, tangy juice och vit choklad.
Innehåller alkohol

Mousse “Piura”

Chokladmousse på de allra finaste criollobönorna från Peru. En riktigt kraftig mousse med ett lager av 80% couvertyr runtom.Nöt Delight

Massor med fint rostade hasselnötter, rörda i mörk choklad, mixade med hackade mandlar och raffinerade med kanel. En mäktig nötblandning täckt med 60 % mjölkchoklad.

Peanut Crunch med salt Nyhet

Rostade jordnötter tillsammans med en jordnöttsnougat toppad med vit choklad + salt. Allt gott en nötälskare kan tänka sig.Pistage Marsipan

Den bästa pistagen från Iran. Ett lager med pistage blandat med marsipan och aniste, ett andra lager med mandelnougat. Täckt i mörk mjölkchoklad, 50 %. Innehåller mindre än 2% alkohol.


Pralin Layers

Tre lager stark! Ett lager av vardera hasselnöt-, valnöt- och pumpafrönougat. Pumpan ger en karaktäristisk grön färg till en helt unik chokladbit.
VeganPralin Variation

Flera lager av ljus mandelnougat och mörk hasselnötsnougat, toppad med krispiga hasselnötter. Insvept i mörk mjölkchoklad, 60 %.

Red Wine “Salzburg Beerenauslese”

En prisbelönt chokladbit bestående av rödvins-ganache från Salzberg Beerenauslese blandad med en mörk choklad-ganache och toppad med ytterligare lite mörk choklad.
Innehåller alkoholSaffran Pistage

En magiskt god saffranskräm med ett lager av hemgjord pistagemarsipan.
Med ett dubbelt lager av mjölkcouvertyr, 40 %.
Innehåller alkohol

Salted Caramel Nyhet

Två lager, ett med salt karamell och ett med mandelnougat. Mjuk och len med lite saltkristaller här och var. Insvept i mörk 70% chokladcouvertyr.“Sting” – Red Edition

Rödvin från rocklegenden Stings egna vingård o Toscana. Känn kombinationen av denna mörka choklad ganache, rödvin och musiken från Stings tidlösa klassiker. Vin, choklad och musik – vad mer kan man behöva?
Innehåller alkohol

Tequila med salt & citron Nyhet

Välkommen till Mexiko. Tequila möter kakao och bildar en häftig upplevelse. Två olika lager med chokladganache med vardera tequila och citron toppat med saltkristaller, omsvept i mörk 70% choklad. Cheers!
Innehåller alkoholTusen Lager av Nougat

Flera krispiga lager av mandel och hasselnötsnougat.
Täckt med mjölkchoklad, 60 %.


Valnötsnougat

Len och krämig valnötsnougat vilar på ett tunt lager av vit riscouvertyr. Omsvept av ett lager 70% mörk choklad.
Vegan


Leave a Reply